





TIME TABLE

Friday		
Briefing with technical Stewards (with FIM Chief Techinical Steward)	12.00	
Administrative & Technical Control FIM	13:00 - 18:00	
Administrative & Technical Control FIM EUROPE	15.00	19.00
Circuit Control FIM & FIM EUROPE	14.00	
Meeting with Organisers	16.00	
Transponder & Stickers collection FIM -S1oN - S1oN Junior & FIM EUROPE S4 - SM Junior	18:00 - 19:00	

Saturday				
Administrative & Technical Control FIM EUROPE		7.30	8.00	
Session with on board camera		8.00	8.20	
Meeting Race Direction		8.00		
Rider's Briefing		8.20		
S1oN Junior Free Practice (Rider 1 + Rider 2 + Rider 3)	30 Min.	0.45	9.15	
S10N Free Practice Group Rider 1	30 Min.	8.45 9.20	9.15	
S10N Free Practice Group Rider 2	30 Min.	9.55	10.25	
S1oN Free Practice Group Rider 3	30 Min.	10.30	11.00	
S4 Free Practice	15 Min	11.05	11.20	
SM Junior Free Practice	<u>15 Min.</u> 15 Min.	<u>11.05</u> 11.25	<u>11.20</u> 11.40	
	15 14111.	11.25	11.40	
S1oN Junior Time Practice (Rider 1 + Rider 2 + Rider 3)	30 Min.	11.45	12.15	
S1oN Time Practice Group Rider 1	30 Min.	12.20	12.50	
S1oN Time Practice Group Rider 2	30 Min.	12.55	13.25	
S1oN Time Practice Group Rider 3	30 Min.	13.30	14.00	
Qualifying races / approx. 20 minutes of racing - max. 10 teams / 30 riders				
S1oN Junior Qualifying Races ( Rider 1 + Rider 2 + Rider 3 )				
Access Paddock to Grid Open		14	14.03	
Access Paddock to Grid CLOSES		14	.11	
Warm up lap		14.18		
Start		14.20		
Qualifying races / approx. 20 minutes of racing - max. 32 teams / 32 riders				
S1oN Qualifying Races Group Rider 1				
Access Paddock to Grid Open		14	14.48	
Access Paddock to Grid CLOSES		14.56		
Warm up lap		15.03		
Start		15.05		
S4 Time Practice	15Min.	15.30	15.45	
	1314111.	13.50	10.40	
Qualifying races / approx. 20 minutes of racing - max. 32 teams / 32 riders				
S1oN Qualifying Races Group Rider 2				
Access Paddock to Grid Open		15.48		
Access Paddock to Grid CLOSES		15.56		
Warm up lap		16.03		
Start		16	.05	
SM Junior Time Practice	15 Min.	16.30	16.45	
Qualifying races / approx. 20 minutes of racing - max. 32 teams / 32 riders S1oN Qualifying Races Group Rider 3				
Access Paddock to Grid Open		16.48		
Access Paddock to Grid CLOSES		16.48 <b>16.56</b>		
Warm up lap		17.03		
Start		17.05		
		1,1		



## Controllated Regione Combardia SUPERMOTO OF NATIONS CASTELLETTO DI BRANDUZZO LOMBARDIA 14/15 OCTOBER 2023



FÉDÉRATION INTERNATIONALE DE MOTOCYCLISME

TIME TABLE

TIME TABLE			
Sunday			
S4 Warm up	15 Min.	8.00	8.15
SM Junior Warm up	15 Min.	8.20	8.35
Warm - S1oN Junior ( max 10 Teams / 30 Riders )	20 Min.	8.40	9.00
Warm up SuperMoto of Nations / Qualified teams 1	20 Min.	9.05	9.25
8 qualified teams 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15 / max 24 riders		· · · ·	
Warm up SuperMoto of Nations / Qualified teams 2	20 Min.	9.30	9.50
8 qualified teams 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14,16 / max 24 riders			
S4 Race 1 AccessPaddock to 0	Grid Open	9.5	3
S4 Race 1 AccessPaddock to	Grid CLOSES	9.5	8
S4 Race 1 Start of Warm up L	ар	10.03	
S4 Race 1 Start of the Race (	ca 20 min. )	10.0	05
SM Junior Race 1 AccessPaddock to 0		10.3	33
SM Junior Race 1 AccessPaddock to		10.3	38
SM Junior Race 1 Start of Warm up L	ар	10.4	43
SM Junior Race 1 Start of the Race (	ca 15 min. )	10.4	45
Official opening ceremony and Teams presentation		11.1	15
	cing - max 10 teams / 30 rid	ers	
Race 1 / Rider 1 + Rider 2 + Rider 3			
Access Paddock to grid Open		12.0	)3
Access Paddock to Grid CLOSES		12.1	
Warm up lap		12.1	
Start		12.2	20
SuperMoto of Nations / Races Approx. 20 minutes of racing - r	nax 16 teams / 32 riders		
Race 1 / Rider 1 + Rider 2			
Access Paddock to grid Open		12.4	
Access Paddock to Grid CLOSES		12.5	
Warm up lap		13.0	
Start		13.0	J5
	2.1.0	10.1	
S4 Race 2 AccessPaddock to 0		13.3	
S4 Race 2 AccessPaddock to C		13.3	
S4 Race 2 Start of Warm up L		13.4	
S4 Race 2 Start of the Race (	-	13.4	+5
SM 4- Prize-Giving Ceremony - 1°- 2°- 3°			
SM Junior Race 2 AccessPaddock to 0	Grid Open	14.(	18
SM Junior Race 2 AccessPaddock to C		14.0	
SM Junior Race 2 Start of Warm up L		14.1	
SM Junior Race 2 Start of Warm up 1	•	14.2	
SM Junior & Trophy 65cc- Prize-Giving Ceremony -			20
	1 - 2 - 5 - Infineulately arte		
SuperMoto of Nations / Races Approx. 20 minutes of racing - r	max 16 teams / 32 riders		
Race 2 / Rider 2 + Rider 3			
Access Paddock to Grid Open		14.4	48
Access Paddock to Grid CLOSES		14.5	-
Warm up lap		15.0	
Start		15.0	
SuperMoto of Nations Junior / Races Approx. 20 minutes of ra	cing - max 10 teams / 30 rid	ers	
Race 2 / Rider 1 + Rider 2 + Rider 3			
Access Paddock to grid Open		15.3	33
Access Paddock to Grid CLOSES		15.4	41
Warm up lap		15.4	48
Start		15.5	50
SuperMoto of Nations / Races Approx. 20 minutes of racing - r	max 16 teams / 32 riders		
Race 3 / Rider 1 + Rider 3			
Access Paddock to Grid Open		16.1	18
Access Paddock to Grid CLOSES		16.2	26
Warm up lap		16.3	33
Start		16.3	35
Prize Giving Ceremony S1oN & S1oN Junior - Teams position 1	, 2, 3 / Overall results Immed	liately after Ra	ace 3
Meeting of Race Direction		17.2	20